NO HI HA DUBTE, HO SÓN

De segur que tots coincidim en classificar a Ultra Sur, Yomus, Brigadas Blanquiazules o Frente Atletico, com a grups de tendència feixista,però, i Boixos Nois? Aquesta pregunta que es formula un grapat de gent sol tenir un ventall més ampli de respostes. Uns diuen que no, altres assegúren que sí, d'altres en canvi pensen que tan sols la secció "casuals"són nazis. Hi ha qui no dubta de la catalanitat dels boixos i creuen que son una barretja on hi ha apolítics i de tot, "mai han tret banderes españoles i mai no han mostrat simbologia nazi"...Mai?

Aquest espai no és un intent de criminalitzar als Boixos Nois(ells sols es criminalitzen), sinó que l'objectiu és mostrar una realitat amagada o que de vegades simplement no es vol veure. Molts creuen que darrere aquest grup sols hi ha un sentiment comú que és l'amor pel Barça, però s'equivoquen. Boixos Nois és un niu de feixime, racisme,intolerància,d'homofòbia i violència gratuïta, causants de moltes

agressions i insults, l'objectiu d'aquest espai, és precisament això ,informar de l'autèntica identitat d'aquest grup,denunciant a més la impunitat amb que actuen els grups feixistes al món de futbol,i en aquest cas el col.lectiu ultra de F.C Barcelona.

Anirem publicant una serie de documents que us aniran treguent de dubtes, molts ja fa temps que ho tenim prou claret.
BOIXOS NOIS NAZIS SÓN!

dimecres

Boicot!

Cal tenir en compte que quan comprem material de Boixos Nois estem contribuïnt al seu finançament. Per això demanem a tots i totes que no compreu cap producte, així també us demanem que ajudeu a difondre aquesta campanya, conscientciant a amics i coneguts. Recordem que aquesta organització està nutrida per nazis, tant "espanyolistos" com del "33"(Catalunya Catalana).
No hem de caure en l'engany de continuar pensant que a "Boixos" hi ha independentistes , gent d'esquerres o apolitica. La realitat, desgraciadament per als i les que estimem el Barça, el Futbol i la nostra Terra és una altra. Si algun dia canviaren les coses la promoció d'aquest boikot s'aturaria, però avui hem de plantar cara al feixisme i utilitzar tots els mitjans al nostre abast. Açò no ha fet més començar.
No ajudis amb els teus diners al feixisme!
Boicot al Productes "Boixos Nois"!
Nazis fora dels nostres estadis!
Nazis fora dels carrers!
Nazis fora de la nostra terra!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

BOICOT, BOICOT I BOICOT!
Es podrien fer enganxines i eixes coses,no?

Anònim ha dit...

-Referent als videos i les imatges de les samarretes,jo també puc fer videos i samarretes.
-Referent a grup neo-nazi,dir que toquen per aquest partit,i després penjarme un enllaç de el partit segons la wikipedia fa cosetjar els teus arguments,també jo et dic que varen tenir un membre nazi,però el van treure,em sap greu no poderte donar proves,prefersc no donarne'n que donar-les com tu.
-Catalanistes.segur?bé,el que crec que està clar és que d'ençà fa el 81 boixos a canviat,però veure una bandera d'espanya al costat de una senyera no és no ser catalanista,és no ser separatista,encara que com has dit tu però no has encerclat,a aquell partit hi havia estalades,segur que tu no les penjares oi?,prefereixes fer una web i amagart'hi darrera,que ets d'Almogavers?us queixeu moltissim de l'espanyolisme a boixos,però tots sabeu on són cada partit,gràcies a dèu que a boixos encara hi ha gent que no ha llençat la tovallola i segueix allà,però clar,això no ho veis,vos estimau més contemplar-ho desde l'altre costat del camp,els antifes tot el dia us feis palles amb boxios,però no hi anau perquè són nazis,ja us agradaria que hi hagues pancartes de antifeixista sempre i estels comunistes,però per això ja teniu el sant andreu.

Anònim ha dit...

Al del comentari de dalt:

A mi me dona igual que animen o no, és més important saber si són uns feixistes. Jo no vull als estadis catalans nazis i menys al Camp Nou.

I clar que ens encantaria veure simbols antifeixistes, a tu sembla que no.

I si dius alguna cosa la demostres, flipat! La pancarta es pot apreciar, i si al viquipedia diu que son quasi nazis, és per que és al màxim que poden arribar-hi, perque a Alemanya hi han lleis que prohibeixen partits nazis. En poques paraules és al ma`xim que poden arribar. Són nazis no contamines, i argumenta!

I si són d'almogavers qie fa la web que passa?

La teua exposició fa una miqueta de pudor.

FORA NAZIS"

Anònim ha dit...

-T'agradaria veure simbols antifeixistes al camp?tu que vas a fer el camp?a animar l'equip o a fer un mitting?

-No sé si ho saps,però a diferència de l'antifeixisme(que basta que duguis un parxe amb una celtica taxada,els teus pares estiguin forrats i diguis inmigració si)a alemanya els nazis i seran amb lleis o sense,una altre cosa és que no deixin ensenyar simbologia,ve a ser el mateix que venir a dir que il.legalitzant partits a euskadi s'acabarà amb la lluita armada de euskal herria.

-i sobre el grup K.C et repetesc que van treure a un membre seu per nazi,res més,ara deprés torna a repetir que són nazis declerats i que són membres de algun partit i que algu et recolzi amb enllaços a la vikipedia ensenyant quin partit és el NPD.

I que quedi clar que no m'inporta si un és feixista o no,jo vaig al camp a animar el meu equip i sóc català,que era el que feien inicialment els primers boixos.
no sé perquè he escrit aqui,però bé,ja havia de sortir l'antifa insultant,que és l'unic que sabeu fer,bé!apart de pintar les barreres del virginia quan està xapat,bé,a veure si vens algun dia al virginia i m'insultes a la cara,tu i tots els que vulguis,per aqui és molt facil insultar,mai acabareu amb nosaltres,ni vosaltres ni Laporta.33.


I són d'Almogavers els que fan la web dedicau-vos a posar més collons com a patriotes,com a culés,i no vos limiteu a quedar-vos mirant i assenyalant en vers de fer webs de interessos partidistes.

Anònim ha dit...

Pel de d'alt.
Si ets tan 33 com dius que ets, apren a escriure correctament el català. Que fa pena.
I si realment ets tant català com dius, el mínim que podeu fer els que us ompliu la boca amb el 33 sense tenir ni puta idea del que dieu, és respectar a altres companys de lluïta, tingun l'ideologia que tinguin.
Que després no m'extranya gens que els que som d'idees 33, de veritat i convençuts, anem pagant el que la puta xusma com tú aneu propagant i se'ns tingui per coses que no som. Ni nazis ni merdes rares.
I ja per tots;
Uns teniu molt poca feina i feu blogs d'aquests i els altres us feu palles mentals amb gent que no val dos duros ,i no generalitzo perquè conec gent com cal en molts grups.
Catalunya Catalana!
Nació i justicia social!
Ni raça ni ètnia, sols un poble putejat des de tot arreu, fins-hi tot des de dintre.
33

Basque ha dit...

España y 33, la misma mierda es!

GORA EUSKAL HERRI NAFARRA ETA ASKEA!