NO HI HA DUBTE, HO SÓN

De segur que tots coincidim en classificar a Ultra Sur, Yomus, Brigadas Blanquiazules o Frente Atletico, com a grups de tendència feixista,però, i Boixos Nois? Aquesta pregunta que es formula un grapat de gent sol tenir un ventall més ampli de respostes. Uns diuen que no, altres assegúren que sí, d'altres en canvi pensen que tan sols la secció "casuals"són nazis. Hi ha qui no dubta de la catalanitat dels boixos i creuen que son una barretja on hi ha apolítics i de tot, "mai han tret banderes españoles i mai no han mostrat simbologia nazi"...Mai?

Aquest espai no és un intent de criminalitzar als Boixos Nois(ells sols es criminalitzen), sinó que l'objectiu és mostrar una realitat amagada o que de vegades simplement no es vol veure. Molts creuen que darrere aquest grup sols hi ha un sentiment comú que és l'amor pel Barça, però s'equivoquen. Boixos Nois és un niu de feixime, racisme,intolerància,d'homofòbia i violència gratuïta, causants de moltes

agressions i insults, l'objectiu d'aquest espai, és precisament això ,informar de l'autèntica identitat d'aquest grup,denunciant a més la impunitat amb que actuen els grups feixistes al món de futbol,i en aquest cas el col.lectiu ultra de F.C Barcelona.

Anirem publicant una serie de documents que us aniran treguent de dubtes, molts ja fa temps que ho tenim prou claret.
BOIXOS NOIS NAZIS SÓN!

dijous

Simbologia nazi a productes de Boixos.

Aquestes són les samarretes que darrerament ha posat a la venda la secció de Boixos de Girona. Si ens fixem, la samarreta que surt al mig té un simbol nazi que representa la 3a Divisió SS Totenkopf, divisió encarregada dels camps d'extermini nazis. En aquest enllaç teniu més informació sobre aquest simbol i la unitat que el feia servir:
Continueu tenint dubtes? Tranquiles,tranquils que queda encara molt per ensenyar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Podria semblar injusta aquesta web perquè paguen justos per pecadors. Han deixat que els boixos siguin el que són. I s'ha de dir, perquè hi ha molta gent que pensen que son "indepes" però la realitat és altra.

Boixos Nois Nazis Son ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo tinc entes que hi ha de tot tipus, si encara queda algú a Boixos que no sigui nazi, ja farà tot allò que estigui a les seues mans per netejar la imatges. Però sembla que no els preocupi molt. Per què sera???????????????????????

girona fan club ha dit...

fa temps, fa anys què això és una realitat, però el fet de ser del barça i no de l'espanyol....és diria que no són racistes, ni d'altres causes inaceptables....ATUREM EL FEIXISME............

33 ha dit...

No mola que eliminis comentaris. Si algun boix noi dóna la seva opinió, ens molaria saber-la a tots.

I la branca espanyolista a Boixos és completament minoritària.

Anònim ha dit...

hijo de la gran puta, si tan salvador de la humanidad te crees que eres porque no empiezas a a abandonar tu propia inquisición con los comentarios, asi solo demuestras ser un hipocrita que solo quiere que se oiga su voz.